x

Vind billetter: Samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Foredrag

Dato 25. august 2020

Tidspunkt
kl 17.00 — kl 19.00

Adresse
Gymnastikhøjskolen i Ollerup
Svendborgvej 3
Ollerup
5762 Vester Skerninge

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer

Gør arkitektur dig glad? Kan god arkitektur flytte folk? Hvordan påvirker det byggede miljø din livskvalitet? Få svar på disse og mange andre spørgsmål, når vi inviterer til samtalesalonen "Livskvalitet og det byggede miljø” med tv-vært Christine Feldthaus i samtale med arkitekt Mette Tony og analysechef i Realdania, Henrik Mahncke. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Vind billetter: Samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Realdanias medlemsarrangement: Samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø 

Mere end 6 ud af 10 danskere vurderer, at boligen i høj eller meget høj grad har betydning for livskvalitet. Det er et af resultaterne i Realdanias og Videnscentret Bolius undersøgelse om danskerne og deres forhold til bl.a. boligen, naboskab og mange andre ting med relation til de fysiske rammer for hverdagen. I spørgeskemaundersøgelsen har mere end 7.000 danskere svaret på en lang række spørgsmål om alt fra vedligehold af boligen, bekymringer, betydningen af deres nærområde og de fysiske rammers betydning for deres livskvalitet.

Læs mere om projektet

Adresse 

Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Tid 

Tirsdag den 25. august 2020, kl. 17.00 - 19.00.

Program 

Kl. 17.00: Projektleder Rasmus Jakobsen fra Realdania byder velkommen med en kort status om foreningen.

Samtalesalon: Christine Feldthaus i samtale med arkitekt Mette Tony fra PRAKSIS Arkitekter og analysechef i Realdania Henrik Mahncke.

”Nachspiel”: Sandwich og en forfriskning.

Kl. 19.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 16. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 17. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind