x

Få indblik i vestgrønlandsk egnsudvikling

Foredrag

Dato 05. november 2020

Tidspunkt
kl 16.30 — kl 18.30

Adresse
Musikkens Pl. 1
9000 Aalborg

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer

Hvordan puster man nyt liv i en grønlandsk bygd, når dens eksistens er truet af fraflytning? Den 5. november kan du i Musikkens Hus i Aalborg høre tegnestuen Dorte Mandrup fortælle om det kommende Isfjordscenter i Ilulissat, der skal styrke turismen i området. Oplev også fotograf Henrik Saxgren fortælle og vise billeder fra bogen ”Bag en mur af is”, der skildrer livet i Ilimanaq på den anden side af Diskobugten. Vi udlodder XX x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Få indblik i vestgrønlandsk egnsudvikling

Medlemsarrangement om Realdanias grønlandske projekter 

Et nyt formidlingscenter ved Ilulissat skal styrke turismeudviklingen i området og formidle det spektakulære områdes historie, udvikling og betydning samt sætte fokus på klimaforandringernes betydning. Isfjordscentret forventes klar til indvielse i sommeren 2021.

Læs mere om Isfjordscentret

Adresse 

Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg. 

Mødested 

Intimsalen i Musikkens Hus. 

Tid 

Torsdag den 5. november 2020, kl. 16.30 - 18.30. Bemærk, der er mulighed for at tage kaffe og kage uden for salen fra kl. 16.00 – det må gerne tages med ind.

Program 

Kl. 16.30: Velkomst ved projektleder Anne Helmer fra Realdania.

Associeret partner Kasper Pilemand fra tegnestuen Dorte Mandrup fortæller om tankerne bag og processen omkring Illussat Isfjordscenter, der er under opførsel på den grønlandske vestkyst 250 km nord for polarcirklen. Afslutningsvis er der mulighed for at stille spørgsmål. 

Fotograf Henrik Saxgren fortæller med udgangspunkt i sin bog "Bag en mur af is" om bygden Ilimanaq og om andre af sine oplevelser fra Grønland, der har sat dybe spor i ham. 

I forlængelse af foredraget er der mulighed for at købe bogen til en fordelagtig pris og få den signeret. 

Kl. 18.30: Tak for i dag. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 2. oktober, hvorefter vinderen får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind