x

KONKURRENCEN ER LUKKET. Vind bogen om Holmegaard Værk - glaskunst med ånd

Arrangementet er afholdt

Dato 22. august 2021

Tidspunkt
kl 23.30 — kl 23.30

Adresse
Online konkurrence

For medlemmer af Realdania

KONKURRENCEN ER LUKKET. ”Historien om Holmegaard – Et glasværk med ånd” er en smuk og billedrig fortælling om Holmegaard Glasværks ikoniske glasproduktioner gennem 200 år – og de mennesker, der boede i Glasbyen og arbejdede i glasværket. Vi har støttet den smukke industrivirksomheds forvandling til et moderne kunst- og designcenter. Deltag senest søndag d. 22. august i lodtrækningen om 50 eksemplarer af bogen.

KONKURRENCEN ER LUKKET. Vind bogen om Holmegaard Værk - glaskunst med ånd

Om bogen "Holmegaard - et glasværk med ånd"

Holmegaards glas har stået i alle danske hjem i næsten 200 år. Først som flasker og emballageglas, senere også som smukke vinglas, skåle og vaser. Det er lyden, synet og følelsen af vores fælles historie.

I "Historien om Holmegaard - et glasværk med ånd" møder vi både glasmagerne og designerne, der med stor kreativitet og hårdt arbejde sammen har skabt ikoniske værker som Provence-skålen og Palet-serien. Bogen er rigt illustreret med smukke billeder af glas gennem tiden og udkom i forbindelse med åbningen i sommeren 2020 af Holmegaard Værk som nyt dansk museum.

Realdania har støttet transformationen af Holmegaard fra industrielt byggeri til museum.

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med søndag d. 22. august 2021.
  • Vinderne får besked senest mandag d. 23. august 2021, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.