x

Besøg Filantropolis i DOK5000, Odense

Gå på opdagelse i Filantropolis, en fiktiv by skabt til Realdanias medlemmer i DOK5000 i Odense. Besøg Eksperimentalvej, Byens Torv, Fællesskabsfabrikken, Havnen, Naturbydelen og Turistbureauet. Oplev også Hjalmer, der giver koncert på Byens Torv og Sofie Østergaard, der underholder og er dagens vært.

Festival

Dato 27. august 2022

Tidspunkt
kl. 11.00 — kl. 15.00

Adresse
DOK5000
Havnegade 20
5000 Odense

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Besøg Filantropolis i DOK5000, Odense

FIND ET NYT

Realdanias medlemsarrangement: Filantropolis i DOK5000

Gå på opdagelse i byens kvarterer og oplev livet i de spændende bygninger, når Realdania byder velkommen i DOK5000 lørdag den 27. august fra kl. 11.00-15.00. 

Gader og bydele vil være beboet og befolket af nogle af Realdanias mange projekter, der byder dig velkommen med smagsprøver, viden, oplevelser, aktiviteter og meget andet – og her er både aktiviteter for børn og voksne. Glæd dig til at høre Hjalmer, der kommer forbi Byens Torv og giver en koncert og Sofie Østergaard, kendt fra Tv-programmet Versus, der underholder og er dagens vært. 

Velkommen til store og små til en inspirerende dag i Filantropolis. Vi glæder os til at byde dig og din familie indenfor.  

Adresse 

DOK5000, Havnegade 20, 5000 Odense 

Tid 

Lørdag den 27. august 2022, kl. 11.00 – 15.00  

Særlig info 

Parkering, mødested m.m.

Program for Torvescenen 

Vært: Sofie Østergaard 

Sted: Byens Torv  

Kl. 11.20: Velkomst ved adm. Direktør i Realdania Jesper Nygård 

Adm. Direktør i Realdania byder alle velkommen til en oplevelsesrig dag i Filantropolis 

Kl. 11.30: Sofie Østergaards guide til Filantropolis 
Sofie Østergaard får besøg på scenen af et udvalg af Filantropolis ”beboere”. Sofie deler også ud af sine personlige tips til, hvad du skal opleve i dag i Filantropolis. 

Kl. 12.30: Koncert med Hjalmer 
Glæd dig til at musikeren Hjalmer og et par af hans musikere kommer forbi Torvescenen og giver en koncert. 

Kl. 13.30: At puste liv i fællesskaber 
Hvordan skaber vi mere fællesskab i fremtidens lokalsamfund og mindre byer? Rundt om i landet skaber ildsjæle nye fællesskaber ved at puste liv i gamle og nye bygninger. Sofie Østergaard i samtale med udvalgte ildsjæle der alle via det byggede miljø har skabt nye fællesskaber. Ildsjælene er: Kristian Krog, initiativtager og direktør i Maltfabrikken, Anne Bejlegård List, frivillig og formand i Polymeren og Sarah Smed, daglig leder af Forsorgsmuseet i Svendborg. 

Kl. 14.00: Fællesskaber og filantropi 
Hvordan kan Realdania være med til at skabe mere fællesskab og livskvalitet i fremtidens lokalsamfund og – by? Samtale mellem Sofie Østergaard og adm. direktør i Realdania Jesper Nygård. 

Kl. 14.30: Underholdning med Sofie Østergaard 
Vær med når Sofie Østergaard fra Versus er vært i en skør, udfordrende og sjov aktivitet, hvor børn og voksne konkurrerer mod hinanden. 
 

Gennemgående aktiviteter i Filantropolis kl. 11.00-15.00 

Byens Torv og Spiseriet – torvestemning og smagsprøver 

Byens Torv huser Torvescenen. Her kan du høre musik, få hvilet benene – og lejlighedsvis ørerne – og nyde en kop kaffe eller to. 

Smag på Fyn 

Rundt omkring i Filantropolis byder Kulinarisk Sydfyn på skønne fynske smagsprøver … 

Eksperimentalvej - 

Fællesskabsfabrikken - 

Havnen - 

Naturbydelen - 

Turistbureauet – 
 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind