x

Giv os din mening: Hvad er vigtigst i din hverdag?

AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET. I den seneste undersøgelse af danskernes forhold til deres fysiske miljø svarede 37,5 pct. af danskerne, at boligen er meget vigtig for dem. 18 pct. sagde rejser. Det var før corona-krisen. Hvad synes du er vigtigst? Deltag i vores afstemning og vind bogen ”Sommerlandets arkitektur”.

AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET

De fysiske rammer har stor betydning for menneskers liv, og det er vores mission at være med til at skabe fysiske rammer, der på en række forskellige områder påvirker danskernes liv positivt. Formålet med undersøgelsen ""Danskerne i det byggede miljø" er derfor at belyse boligens betydning for vores hverdag og livskvalitet, hvordan vi oplever det lokale miljø og forholdet til vores naboer, hvordan vi vedligeholder og ombygger vores boliger, og hvilke glæder og bekymringer boligen giver os.

Mere om undersøgelsen

Sådan deltager du i konkurrencen

Fortæl os, hvad du mener er vigtigst for dig i din hverdag. Deltag i vores lille afstemning herunder senest den 1. juni 2020. Så er du med i lodtrækningen om 20 eksemplarer af bogen "Sommerlandets arkitektur". Læs mere om bogen her.

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage er mandag den 1. juni 2020. Udtrækningen af vindere finder sted tirsdag 2. juni 2020, og vinderne får direkte besked via mail samme dag.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.