x

Giv os din mening: Hvilket projekt synes du skal vinde RENOVER prisen?

Hvert år siden 2013 er RENOVER prisen blevet uddelt for at hylde Danmarks bedste renoveringsprojekter. Vinderen af prisen i 2020 kåres den 17. november. Hvem synes du skal vinde? Giv os dit bud senest den 25. oktober 2020 og vind et eksemplar af bøgerne om Vadehavscentret eller The Silo.

RENOVER prisen hylder de bedste renoveringsprojekter

Ambitionen med RENOVER prisen har fra start været at give renovering den synlighed og anerkendelse, som disciplinen fortjener. Ved at fremhæve de mange gode renoveringsprojekter, der findes rundt omkring i landet, er det håbet at inspirere til nye og flere renoveringsprojekter, der kommer hele samfundet til gode. Vinderen af RENOVER prisen modtager en prisstatuette og 100.000 kroner.

Mere om RENOVER prisen

Sådan deltager du i konkurrencen

Fortæl os, hvilket projekt blandt de seks nominerede, som du mener skal vinde. Deltag i vores lille afstemning herunder senest den 25. oktober 2020. Så er du med i lodtrækningen om 10 eksemplarer af bogen "The SILO" eller 10 eksemplarer af bogen "Vadehavscentret". 

Vi udtrækker 20 vindere i alt, der får lov at vælge mellem de to bøger. Læs mere om præmierne og konkurrencebetingelserne nederst på siden.

OBS! I slutningen af quizzen skal du vælge, hvilken præmie du ønsker at modtage, hvis du vinder lodtrækningen.

 

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage er søndag den 25. oktober 2020. Udtrækningen af vindere finder sted mandag 26. oktober 2020, og vinderne får direkte besked via mail samme dag.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.