x

Årets mest populære arrangementer var...

Hvilket projekt var mest populært i 2018: BLOX, Hvidsten Kro eller DOKK1? Glæd dig til næste år og chancen for at komme tættere på de projekter, som vi har været involveret i. 2019 byder på konkurrencer om besøg på spændende museer, familiearrangementer, vandreture, Garderhøjfortet, DOKK1, Musholm, Kanalbyen Fredericia, Danmarks Forsorgsmuseum og meget, meget mere - i hele Danmark.

Mange flere oplevelser  

2018 har budt på næsten 100 medlemskonkurrencer om bøger, fribilletter og adgang til spændende oplæg og guidede rundvisninger i Realdania-støttede projekter.

Medlemmernes engagement er med til at gøre vores arrangementer til en helt særlig oplevelse. Mere end 12.000 engagerede deltagere fik i år chancen for et unikt kig bag kulisserne i de steder og projekter, som vi har været involveret i de seneste 18 år.

Vi har hørt faglige foredrag om indeklima, klimatilpasning, bygningsarv, de danske yderområder, projekter drevet af ildsjæle og mange flere af vores fokusområder. 

Vi har besøgt Sunde Boliger i Holstebro og Det Åndbare Hus i Ringsted. Turen er også gået gennem det nye BLOX i København og Vadehavscentret i Ribe, og vi har oplevet storslået natur som i Vang Granitbrud på Bornholm og langs vandrerruten Camønoen på Møn.  

Se her, hvilke projekter, arrangementer og rabatter, der fik mest opmærksomhed fra medlemmerne:

Mest populære arrangementer i 2018

1. BLOX i København
2. Louisiana i Nordsjælland
3. Hvidsten Kro ved Randers
4. Nørre Vosborg i Vestjylland
5. Voergaard Slot i Vendsyssel
6. DOKK1 i Aarhus
7. Arne Haugen Sørensen Museum i Vestjylland

Mest populære rabatter i 2018

1. Louisiana i Nordsjælland 
2. Kronborg Slot i Nordsjælland
3. Vadehavscentret i Vestjylland
4. Voergaard Slot i Vendsyssel
5. Gisselfeld Kloster på Sydsjælland