x

Vind bogen om "Fremtidens Herregård"

Fra lade til filmproduktion. Fra ridehus til teater. Og fra køkkenhave til skolehave. Sådan lyder blot tre eksempler fra bogen "Fremtidens Herregård", der beskriver hvad der kan ske, når herregårdene genopfinder deres historiske bygninger til nyt liv og nye aktiviteter. Vi udlodder 50 eksemplarer af bogen.

KONKURRENCEN ER LUKKET.

Deltag i konkurrencen

 

Et paradigmeskifte er i gang på de danske herregårde. Hvor godsejerne tidligere først og fremmest drev landbrug, bliver der nu prøvet nye forretningsideer af, der skal fremtidssikre herregårdene og samtidig kan bidrage til at løfte landdistrikterne. Bogen "Fremtidens Herregård" fortæller om de nye tider og samler samtidig op på erfaringerne fra Realdanias kampagne.

  

Nu har du chancen for at vinde et eksemplar af bogen med de flotte beskrivelser og illustrationer af kampagnen. Vi udlodder 50 eksemplarer af bogen.   

 

Læs mere om bogen og kampagnen

  

Deltag i konkurrrencen

Deltag i konkurrrencen

Konkurrencen er lukket.

Deltagelsesfrist

Fristen for at deltage i konkurrencen er den 8. april 2019. Det vil sige, at du har til og med den 8. april til at deltage i konkurrencen, hvis du vil have en chance for at vinde bogen "Fremtidens Herregård".

Præmierne sendes ud den 9. april 2019, og vinderne får besked samme dag på den e-mailadresse, som de har opgivet i lodtrækningen. 

 

Konkurrencebetingelser

  • Vi trækker lod blandt alle, der har sendt en mail med fuldt navn og gyldig postadresse.
  • For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 15 år og være bosiddende i Danmark.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og By & Byg og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.