x

QUIZ: Vandet kommer

Der er ikke længe til, at stigende havvand, voldsommere stormfloder og endnu mere vand fra oven bliver er reelt problem i Danmark. I Realdania arbejder vi for at udvikle svar på, hvordan vi forbereder os bedst. Vores datterselskab Videncenteret Bolius guider dig som husejer til at passe på dit hus, når vandet kommer. QUIZ med og få chancen for at vinde spændende bøger.

Om vores fokusområde: Vandet kommer

Havvandet stiger. Klimaforandringer betyder, at vi i fremtiden vil opleve højere vandstande og flere og voldsommere stormfloder med store skader til følge. Det vil sætte sit præg på byerne i fremtidens Danmark. Derfor har vi iværksat en indsats i fire spor som skal finde nye svar på, hvordan byerne kan møde havvandet i en fremtid med højere havvandstand og flere og voldsommere stormfloder.

> Mere om fokusområdet: Byerne og det stigende havvand

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest søndag den 27. januar 2022. Så er du med i lodtrækningen om spændende bøger.

Læs mere om præmierne

 Vi udlodder i alt 60 præmier. I slutningen af quizzen skal du vælge hvilken præmie, du ønsker, hvis du udtrækkes som vinder.

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 27. januar 2022. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 28. januar, hvorefter vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.