x

QUIZ: Bo bæredygtigt – brug mindre energi i julen

Din bolig er et vigtigt omdrejningspunkt for en mere bæredygtig hverdag. Det gælder også i julen. Gæt med i vores quiz, som giver gode tips til hvordan du kan holde en mere bæredygtig jul. Så kan du vinde hyggelige oplevelser til juleferien eller bøger om steder, vi har støttet. Deltag senest 22. december kl. 12.

Om vores fokusområde: Bo bæredygtigt

En stor del af danskere vil gerne bo og bygge mere bæredygtigt, men savner viden om hvordan. Vores indsats Bo Bæredygtig skal gøre det lettere at træffe bæredygtige valg i forhold til boligen. 

Mere om Bo bæredygtigt

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest kl. 12 onsdag den 22. december 2021. Så er du med i lodtrækningen om spændende bøger og gavekort til oplevelser i hele landet. Læs mere om præmierne under quizzen.

Læs mere om præmierne

Vi udlodder i alt 120 præmier. Vinderne bliver udtrukket inden for det præmievalg, der er foretaget. Vinderne kan vælge 1 af disse præmier:

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er kl. 12 onsdag den 22. december 2021. Udtrækningen af vindere finder sted samme dag, hvorefter vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.