x

QUIZ: Byd Indenfor - flere kulturoplevelser i hele landet

15 kulturinstitutioner har fået støtte af Foreningen Realdania til aktiviteter i en hverdag dikteret af corona. Vi kalder puljen ”Byd Indenfor”. Byd ind med din viden om puljen senest den 6. december og deltag i lodtrækningen om gavekort og entrébilletter til steder og projekter, som Realdania har støttet.

Baggrund om Byd Indenfor

Byd Indenfor er en del af foreningen Realdanias samlede COVID-19-indsats på 175 mio. kr., der skal hjælpe projekter, som er udfordret af corona-krisen, og understøtte en bæredygtig udvikling i byggeriet i kølvandet på krisen. En pulje på 10 mio. kr. skal hjælpe kulturinstitutioner, attraktioner og besøgssteder, som Realdania tidligere har støttet, med at byde gæster indenfor igen. 

Læs mere om Byd Indenfor 

Sådan deltager du i konkurrencen

Byd ind i quizzen senest søndag den 6. december 2020. Så kan du vinde gavekort og entrébilletter til oplevelser i hele Danmark.

OBS! I slutningen af quizzen skal du vælge, hvilken præmie du ønsker at modtage, hvis du vinder lodtrækningen.

Præmier 

Vi udtrækker i alt 110 vindere. Vinderne bliver udtrukket inden for det præmievalg, der er foretaget. Vinderne kan vælge 1 af disse præmier:

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 6. december 2020. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 7. december, og vinderne får direkte besked via mail samme dag.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.