x

QUIZZEN ER LUKKET, OG VINDERNE ER FUNDET
Test din viden om bygningskultur

Danmarks historiske huse og kulturmiljøer rummer vigtige fortællinger om, hvor vi kommer fra, og hvem vi er. Men gamle bygninger skal leve op til moderne krav til funktion og bæredygtighed, så de kan være gode rammer om vores liv. Test din viden om Realdanias arbejde for at sikre en levende bygningskultur – så kan du vinde et eksemplar af Realdania By & Bygs Årbog 2020.

Realdania fremmer en levende bygningskultur

Vi vil bidrage til en levende bygningskultur gennem gode eksempler inden for arkitektur, bevaring og udvikling af bygningsarven og engagerende formidling af viden om bygningskulturen.

Det er væsentligt, at ejere, brugere, rådgivere og håndværkere har viden om, hvordan vi både restaurerer, vedligeholder, bygger om, men også om, hvordan vi bygger nyt med høj kvalitet, så det skaber værdi både for den enkelte bygningsejer, for fællesskabet og for fremtiden.

Mere om Realdanias arbejde for levende bygningskultur

Sådan deltager du i konkurrencen

Test din viden om Realdanias arbejde for at sikre en levende bygningskultur senest søndag den 7. februar 2021. Så deltager du i lodtrækningen om 50 eksemplarer af Realdania By & Byg Årbog 2020.

Præmie

Vi udtrækker i alt 50 vindere af:

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 7. februar 2021. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 8. februar 2021, og vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.