x

Deltag i quizzen om Christiansfeld

Christiansfeld er et vaskeægte stykke verdensarv, udnævnt af UNESCO. Den sønderjyske landsby er et af de tidligste og tydeligste eksempler på moderne byplanlægning og helhedstænkning. Byen, som blev grundlagt af den kristne bevægelse Brødremenigheden, er  en arkitekturhistorisk perle. Svar rigtigt på 5 spørgsmål om byen, og deltag i lodtrækningen om bogen.

Læs mere om Christiansfeld

Svar senest den 1. september 2019 på alle 5 spørgsmål om Christiansfeld. Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver derfor ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.

Læs mere om konkurrencebetingelserne nederst på siden.

 

 

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.
  • Alle quizvindere kontaktes direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i quizzen er søndag den 1. september 2019. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 2. september 2019, og vinderne får direkte besked via mail samme dag.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i quizzen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.