x

QUIZ: Vind rundvisninger på Tranekær Slot, Kedelfabrikken eller Royal Arena

KONKURRENCEN ER LUKKET. Hvad er en gallerimølle, og hvilken landskendt organisation flytter ind i Allinge Bibliotek? Test din viden om de aktiviteter og projekter, som vi var involveret i dette år. Vind spændende rundvisninger på Tranekær Slot, Spinderihallerne eller Royal Arena i København. Vi udlodder i alt 420 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

KONKURRENCEN ER LUKKET

Svar senest den 16. december rigtigt på alle syv spørgsmål om projekter, vi har været involveret i. Så er du med i lodtrækningen om i alt 420 entrébilletter til i alt fem arrangementer på enten Tranekær Slot på Langeland, Spinderihallerne i Vejle eller Royal Arena i København.

I slutningen af quizzen skal du vælge, hvilken af de fem lodtrækninger, du ønsker at deltage i.

Præmier og konkurrencebetingelser

Præmier 
Vi udlodder i alt 420 billetter til de i alt fem arrangementer. Pladserne tildeles ved lodtrækning blandt alle, der har svaret rigtigt på quizzens syv spørgsmål. Læs mere om arrangementerne:

Royal Arena i København den 5. februar 2019 
Spinderihallerne og Kedelfabrikken i Vejle den 19. januar 2019 
Tranekær Slot på Langeland den 19. januar 2019 
Frist for at deltage
Sidste frist for at deltage i quizzen er søndag den 16. december 2018. Udtrækningen af vindere finder sted 17. december 2018, og vinderne får direkte besked via mail umiddelbart derefter.

Konkurrencebetingelser 

  • Alle quizvindere kontaktes direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i quizzen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.