x

QUIZ ER LUKKET: Test din viden om 'Fitness for alle' i Rønne

Test din viden om et af vores bornholmske projekter, ”Fitness for alle” i Rønne, som skal sikre, at folk med bevægelseshandicap kan deltage i idræt på lige fod med andre. Gæt med senest den 24. september og vind interessant læsestof.

Om projektet "Fitness for alle"

Det kan være svært at være fysisk aktiv, hvis man har et bevægelseshandicap. Det skal kampagnen "Fitness for alle" lave om på. Tre projekter er valgt, som skal nytænke det traditionelle fitnesscenter, blandt andet hos Viking Atletik i Rønne. Målet er lige muligheder for sved på panden, øget velvære og mulighed for at deltage i de lokale fællesskaber.

Læs mere om projektet

Sådan deltager du i quizzen

Svar senest den 24. september 2020 på alle tre spørgsmål om "Fitness for alle" i Rønne. Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver derfor ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du. 

Vi udtrækker 50 vindere, og du får selv lov at vælge præmien i vores udvalg. Læs mere om præmierne og konkurrencebetingelserne nederst på siden.

OBS! I slutningen af quizzen skal du vælge, hvilken præmie du ønsker at modtage, hvis du vinder lodtrækningen.

 

Præmier

Vælg mellem ”Længe leve landsbyerne”, ”TIL SALG” eller ”Kristensens Bolighistorie”. Vinderne bliver udtrukket inden for det præmievalg, der er foretaget. Vi udlodder i alt 50 eksemplarer af de tre bøger. 

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.
  • Alle quizvindere kontaktes direkte via e-mail, hvis korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er torsdag den 24. september 2020. Udtrækningen af vindere finder sted fredag den 25. september 2020, og vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.