x

Quiz om herregårde: Vind billetter til rundvisning ved julemarked på Tirsbæk Gods

Siden 2008 har vi støttet mange af landets herregårde og historiske haver for at give herregårdene nyt liv som lokale knudepunkter. Test din viden om vores projekter og vind rundvisning på slottet ved årets julemarked på Tirsbæk Gods. Vi udlodder 20 x 2 billetter.

Som en del af vores kampagner "Fremtidens Herregård" og "Historiske haver" viser en række danske herregårde nye veje til at genopfinde bygningskulturen samt vigtige kulturhistoriske og arkitektoniske værdier i landdistrikterne.

Hvert af projekterne danner på hver sin måde ramme om kultur, lokale fællesskaber og nye erhverv, så udviklingen af herregården eller den historiske have gavner både herregårdene selv og de lokalsamfund, de er en del af. 

Deltag i konkurrencen

Svar rigtigt på tre spørgsmål om herregårdsprojekter senest den 22. november og vær med i lodtrækningen om 20 x 2 entrébilletter til en rundvisning på Tirsbæk Slot i forbindelse med godsets julemarked den 8.-9. og 15.-16. december 2018. Vi har støttet renoveringen af Tirsbæks renæssancehave.

Test din viden om vores herregårdsprojekter

Test din viden om vores herregårdsprojekter

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Vinderne får besked senest 23. november 2018.