x

QUIZ om børnevenligt indeklima: Luft ud og åbn døren

Børns indeklima fortjener stor opmærksomhed, og derfor har vi fokus på indeklimaet i børnenes dagligdag. Gæt senest 31. oktober, hvordan du skaber godt indeklima for de mindste, små og mellemstore - så kan du vinde den smarte indeklimamåler SKYEN eller spændende bøger om sunde boliger.

Om vores fokusområde: Børn og indeklima

Grundlaget for et sundt voksenliv skabes, når man er barn. Derfor fortjener børns indeklima ekstra meget opmærksomhed. Vi sætter fokus på indeklimaet de steder, hvor børnene møder indeklimaet i deres dagligdag, dvs. i skoler, daginstitutioner og børneværelser.

Mere om Børn og indeklima

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest søndag den 31. oktober. Så er du med i lodtrækningen om indeklimamåleren SKYEN eller spændende bøger om sunde boliger. Læs mere om præmierne under quizzen.

Læs mere om præmierne

Vi udlodder i alt 75 præmier. Vinderne af hovedpræmien udtrækkes først blandt alle besvarelser og dernæst de øvrige bogpræmier.

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 31. oktober. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 1. november, hvorefter vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.