x

QUIZ: Test din viden om livskvalitet på landet

Vores forskningsprojekt og nye podcastserie tager dig med på en rejse væk fra de store byer for at finde svaret på, hvorfor livskvaliteten er så høj hos folk, der bor i de danske landdistrikter. Test din viden om projekt og podcast senest søndag den 17. januar – så kan du vinde postkortbogen ”Livskvalitet på landet”.

Forskningsprojekt: Livskvalitet på landet

Vores podcast-serie ”Trods dårlige odds” tager udgangspunkt i forskningsprojektet ”Livskvalitet i yderområder og landdistrikter”, der undersøger, hvorfor folk på landet har en højere livskvalitet end i byerne. Den nye viden kan være med til at forbedre livskvaliteten for alle danskere – både i byen og på landet.

Læs mere om forskningsprojektet

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest søndag den 17. januar 2021. Så deltager du i lodtrækningen om 500 eksemplarer af bogen ”Livskvalitet på landet – danskernes egne billeder og fortællinger”.

Præmie

  • 1 styk af bogen ”Livskvalitet på landet – danskernes egne billeder og fortællinger”. Bogen kan ikke købes i løssalg og er derfor listet uden markedsværdi. Læs bogen online

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 17. januar 2021. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 18. januar 2021, og vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.