x

QUIZ: Gæt projekter i dit område

Øst- og Midtsjælland bugner af spændende steder og projekter, som Realdania har støttet. Test senest den 4. oktober 2020 din viden om en lille håndfuld projekter i dit område og vind entrébilletter til Rockmuseet RAGNAROCK. Realdania har støttet byggeriet af RAGNAROCK og vi udlodder 9 x 2 billetter.

Du bor i Realdanias valgområde 10, Øst- og Midtsjælland

Som medlem af Realdania tilhører du en af 10 geografiske valggrupper. Din bopæl eller din virksomheds adresse afgør, hvilken valggruppe du hører til, og hvor du er valgbar og har møde- og stemmeret.

Mere om projekter, Realdania har støttet på Sjælland

Sådan deltager du i quizzen

Svar senest søndag den 4. oktober 2020 på alle tre spørgsmål om projekter i Øst- og Midtsjælland. Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver derfor ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.

Vi trækker lod om 9 x gavekort til Rockmuseet RANAROCK. Læs mere om konkurrencebetingelserne nederst på siden.


 

Præmier

Vi udtrækker i alt 9 vindere af 1 gavekort til Rockmuseet RAGNAROCK i Roskilde. Gavekortets værdi er 220 kr. eller 2 entrébilletter til RAGNAROCK

Læs mere om RAGNAROCK

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.
  • Alle quizvindere kontaktes direkte via e-mail, hvis korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 4. oktober 2020. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 5. oktober 2020, og vinderne får direkte besked via mail. Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.