x

FØDSELSDAGSQUIZ: Hvor godt kender du Foreningen Realdania?

I dag fylder Foreningen Realdania 20 år! Hvor mange projekter har vi støttet og hvor mange medlemmer har foreningen fået siden fødslen i 2000? Gæt med senest den 5. oktober 2020 og vind kopper, plakater og meget mere.

Foreningen Realdania: En historie om at hjælpe

Den 2. oktober 2000 solgte Foreningen RealDanmark sine realkreditaktiviteter og bankaktiviteter til Danske Bank, da RealDanmark Holding fusionerede med Danske Bank.

Før salget af Realkredit Danmark havde foreningen Realdanmark en basiskapital på knap 10,5 milliarder kroner. Ifølge loven måtte pengene fra salget ikke blive udbetalt til dem, der faktisk ejede foreningen: Medlemmerne. 

I stedet blev pengene brugt til at etablere Realdanias egenkapital, og det blev besluttet at oprette Foreningen Realdania med det formål at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø.  

Læs hele historien om Foreningen Realdanias fødsel

Sådan deltager du i quizzen

Svar senest mandag den 5. oktober 2020 på alle fem spørgsmål om Realdania. Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver derfor ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.

Vi udtrækker 540 vindere, der får lov at vælge deres præmie i vores udvalg. Læs mere om præmierne og konkurrencebetingelserne nederst på siden.

OBS! I slutningen af quizzen skal du vælge, hvilken præmie du ønsker at modtage, hvis du vinder lodtrækningen.

Præmier

Vi udtrækker i alt 540 vindere, der får lov at vælge 1 eksemplar i vores præmieudvalg:
  • 1 styk hvid kop med Realdania-logo (10 styk udloddes)
  • 1 styk sort bærepose af tykt lærred med Realdania-logo (10 styk udloddes)
  • 1 styk plakat af BLOX, 50 x 70 cm (20 styk udloddes)
  • 1 styk guidebog "Turen går til Realdania" (500 styk udloddes)

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.
  • Alle quizvindere kontaktes direkte via e-mail, hvis korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 5. oktober 2020. Udtrækningen af vindere finder sted tirsdag den 6. oktober 2020, og vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.