x

QUIZ & VIND: Test din viden om foreningens øverste myndighed

For to uger siden afholdt Foreningen Realdania første halvdel af et usædvanligt repræsentantskabsmøde. Hvorfor var mødet usædvanligt, og hvor mange medlemmer har plads i repræsentantskabet, Realdanias øverste myndighed? Test din viden i quizzen om vores repræsentantskab. Gæt med inden 16. maj og få chancen for at vinde vores postkortbog ”Livskvalitet på landet”.

Realdanias øverste myndighed - repræsentantskabet

Repræsentantskabet er Realdanias øverste myndighed og består af 109 medlemmer, der vælges blandt Realdanias medlemmer. Repræsentantskabet godkender årsrapporten og vælger bestyrelse og revision. Repræsentantskabet tager også stilling til store beslutninger om for eksempel vedtægtsændringer.

Desuden har et medlem af repræsentantskabet til opgave at formidle viden om Realdania til sit eget netværk, bringe input fra sit private og professionelle virke til repræsentantskabet og følge med i den offentlige debat om det byggede miljø.

Mere om Realdanias repræsentantskab

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest søndag den 16. maj. Så deltager du i lodtrækningen om 500 styk af vores postkortbog ”Livskvalitet på landet - danskernes egne billeder og fortællinger”. Læs mere om præmien og konkurrencebetingelserne nederst på siden.

Præmie

Vi udtrækker i alt 500 vindere af vores postkortbog ”Livskvalitet på landet - danskernes egne billeder og fortællinger”.   

Læs mere om postkortbogen

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 16. maj 2021. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 17. maj 2021, og vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.