x

QUIZZEN ER LUKKET: Test din viden om foreningens øverste myndighed

For en uge siden afholdt Foreningen Realdania anden halvdel af et usædvanligt repræsentantskabsmøde pga. COVID-19. Ved du, hvor mange medlemmer repræsentantskabet har? Test din viden om vores repræsentantskab senest den 8. september og få chancen for at vinde den spritnye bog ”Folkets Fabrik” om Maltfabrikken i Ebeltoft.

QUIZZEN ER LUKKET

Realdanias øverste myndighed - repræsentantskabet

Repræsentantskabet er Realdanias øverste myndighed og består af 109 medlemmer, der vælges blandt Realdanias medlemmer. Repræsentantskabet godkender årsrapporten og vælger bestyrelse og revision. Repræsentantskabet tager også stilling til store beslutninger om for eksempel vedtægtsændringer.

Desuden har et medlem af repræsentantskabet til opgave at formidle viden om Realdania til sit eget netværk, bringe input fra sit private og professionelle virke til repræsentantskabet og følge med i den offentlige debat om det byggede miljø.

Mere om Realdanias repræsentantskab

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest onsdag den 8. september. Så er du med i lodtrækningen om ”Folkets Fabrik”, den helt nye bog om Maltfabrikken i Ebeltoft, som vi har støttet.

QUIZZEN ER LUKKET

Præmier

Vi udlodder 75 eksemplarer af bogen om Maltfabrikken (stykværdi 350 kr.)

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er onsdag den 8. september 2021. Udtrækningen af vindere finder sted torsdag den 9. september, hvorefter vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.