x

QUIZ ER LUKKET: Smutturen - unikke steder i den danske natur

Hvornår tog du sidst på opdagelse i den danske natur? Realdania har støttet webguiden Smutturen.dk for at fremme lokale og unikke potentialer i hele Danmark. Test senest den 24. september din viden om unikke, grønne steder i Danmark og vind Christina Vorres hyldest til ”De sidste øboere”. Realdania har støttet udgivelsen af bogen og vi udlodder 20 eksemplarer.

Om Smutturen

Smutturen har sin egen hjemmeside, Smutturen.dk, som Realdania har støttet. Ved hjælp af et danmarkskort kan du finde steder i nærheden med unikke – og helt gratis – naturoplevelser. Det er naturoplevelser og steder, som mange danskere og turister måske ikke kender, og guiden skal få flere til at besøge de 50 udvalgte steder, der med tiden skal blive til endnu flere.

Deltag i quizzen

Svar senest den 24. september 2020 på alle fem spørgsmål om Smutturen. Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver derfor ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.

Vi trækker lod om 20 eksemplarer af bogen "De sidste øboere". Læs mere om konkurrencebetingelserne nederst på siden.

Præmier

Vi udtrækker i alt 20 vindere af 1 eksemplar af bogen ”De sidste øboere”: 

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.
  • Alle quizvindere kontaktes direkte via e-mail, hvis korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er torsdag den 24. september 2020. Udtrækningen af vindere finder sted fredag den 25. september 2020, og vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.