x

QUIZ om Spritten: Vind gavekort til Musikkens Hus

Den gamle spritfabrik i Aalborg står foran en større forvandling, og vi bidrager med støtte til at omdanne det unikke industrikompleks til en levende, kreativ og bæredygtig bydel. Svar på 3 hurtige spørgsmål om "Spritten" for at deltage i lodtrækningen om gavekort til Musikkens Hus i Aalborg.

Deltag i quizzen

Svar senest den 6. marts 2019 på alle tre spørgsmål om projektet. Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver derfor ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du.

Præmier 

Vi trækker lod om 3 x gavekort á 400 kroner til Musikkens Hus i Aalborg.   

Frist for at deltage

Sidste frist for at deltage i quizzen er mandag den 6. marts 2019. Udtrækningen af vindere finder sted 7. marts 2019, og vinderne får direkte besked via mail umiddelbart derefter.

    Konkurrencebetingelser

  • Du får et lod i konkurrencen, hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål. Du behøver ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men jo flere rigtige svar, desto flere vinderchancer har du. 
  • Alle quizvindere kontaktes direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i quizzen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.