x

QUIZ: Test din viden om ”Vestkysten viser Vejen”

Med vores projekt ”Vestkysten viser Vejen” vil vi bidrage til at løfte vestkystens centrale kystbyer og attraktioner, så de bliver en eftertragtet kystdestination. Ved du, hvor mange jyske kommuner, der er en del af projektet? Test din viden senest den 10. oktober og få chancen for at vinde bogen ”En linje i verden” med fortællinger fra Vestkystlinjen af forfatter Dorthe Nors og billeder af Henrik Saxgren.

QUIZ: Test din viden om "Vestkysten viser vejen"

Med vores projekt ”Vestkysten viser Vejen” vil vi bidrage til at løfte vestkystens centrale kystbyer og attraktioner, så de bliver en eftertragtet kystdestination. Ved du, hvor mange jyske kommuner, der er en del af projektet? Test din viden senest den 10. oktober og få chancen for at vinde bogen ”En linje i verden”, med fortællinger fra Vestkystlinjen af forfatter Dorthe Nors og billeder af Henrik Saxgren.

Mere om Vestkysten viser Vejen

Sådan deltager du i konkurrencen

QUIZZEN ER LUKKET

Deltag i quizzen senest søndag den 10. oktober. Så er du med i lodtrækningen om bogen ”En linje i verden” af forfatter Dorthe Nors og fotograf Henrik Saxgren. Læs mere om præmien under quizzen.

Præmier

Vi udlodder 50 eksemplarer af bogen "En linje i verden" (stykværdi 300 kr.):

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 10. oktober. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 11. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.