x

Green Solution House - 25 pct. rabat på 4 overnatninger

Detaljer

Rabat
Realdanias medlemmer får 25 pct. rabat på 4 overnatninger.

Adresse
Strandvejen 79, 3700 Rønne

Få rabatten Se alle rabatter

Bornholms bæredygtige hotel er ikke kun eksperimentarium for de nyeste teknologier inden for miljøområdet, men også en grøn og afslappende oase med rig mulighed for naturoplevelser.

Medlemsfordele

Realdanias medlemmer får 25 pct. rabat på 4 overnatninger i Green Solution House i et dobbeltværelse inkl. økologisk morgenmadsbuffet.

Beskrivelse

Green Solution House er Bornholms nye og grønne hotel, hvor man kan opleve de nyeste grønne løsninger, et hyggeligt ophold og gourmetmad i rolige omgivelser, tæt på skov med cykel- og gangstier. Parken rundt om Green Solution House er åben, så man kan nyde de mentale frirum i nytte- og blomsterhave, regnvandssøer og glasstier. Fra hotellet fører en sti direkte til stranden gennem en fyrreskov.

Læs mere om hotellet
Green Solution House er blevet etableret som bæredygtigt videns- og konferencecenter i Hotel Ryttergården lige uden for Rønne. Med Green Solution demonstreres den nyeste udvikling inden for bæredygtigt byggeri, og dermed vises nye veje i arbejdet med at gøre byggeriet både mere grønt og bæredygtigt. HKH Kronprins Frederik indviede hotellet i april 2015, og Green Solution House er kåret som "Årets erhvervsbyggeri i Danmark 2015".

Læs mere om projektet

Fakta

Green Solution House, Strandvejen 79, 3700 Rønne, tlf. 56 95 19 13, e-mail info@greensolutionhouse.dk. Læs mere på www.greensolutionhouse.dk