x

Kronborg Slot - 20 pct. rabat på entré

Detaljer

Rabat
Realdanias medlemmer får 20 pct. rabat på entré.

Adresse
Kronborg Slot, 3000 Helsingør

Få rabatten Tilbage til rabatoversigt

Besøg Danmarks ældste renæssanceslot, der lyser smukt op med sine spir og tårne. Udforsk de dystre underjordiske gange, få hele Danmarkshistorien illustreret på vægtæpper og nyd udsigten over Helsingørs nye kulturhavn, som Realdania har støttet.

Medlemsfordele

Realdanias medlemmer får 20 pct. rabat på entré til Kronborg Slot. Rabatten gælder ikke ved særarrangementer som julemarked og lignende. Børn og unge under 18 år har fri entré (undtaget ved særarrangementer). 

 

Der skal printes en rabatkupon pr. medlem, da rabatten ikke dækker ledsagere.

Se Kronborgs aktivitetskalender


Beskrivelse

Når du besøger Kronborg Slot vil du ikke kunne undgå at lægge mærke til Helsingørs nye kulturhavn, som er støttet af Realdania. Som led i processen hen mod den færdige kulturhavn er Von Scholtens ravelin blevet genskabt, og der er blevet etableret en ny værftsplads samt nye kajanlæg. Alt det gør, at både Helsingør og Kronborg, ikke mindst set fra søsiden, har fået et helt nyt udtryk. Borg og by er kommet til at fremstå i større harmoni. 

 

Læs mere om projektet

Fakta

Kronborg Slot, 3000 Helsingør, tlf. 49 21 30 78, e-mail: kronborg@natmus.dk. Læs mere på www.kongeligeslotte.dk/da/slotte-og-haver/kronborg-slot.html.