x

Tadre Mølle - 25 pct. rabat på entré

Detaljer

Rabat
Realdanias medlemmer får 25 pct. rabat på entré.

Adresse
Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø

Få rabatten Se alle rabatter

Oplev en af de få tilbageværende sjællandske vandmøller i funktion på Tadre Mølle på Midtsjælland. Nyd møllens begivenheder, bevæg dig rundt i den smukke omkringliggende natur eller besøg det kulturhistoriske museum.

Medlemsfordele

Realdanias medlemmer får 25 pct. rabat på entré til Tadre Mølle. Børn og unge under 18 år har fri entré. 

 

 Se Tadre Mølles aktivitetskalender

 

Beskrivelse

Midt i det naturskønne område Elverdamsdalen ligger Tadre Mølle. Møllens historie går helt tilbage til 1300-tallet og fungerer i dag som naturcenter og kulturhistorisk museum. Tadre Mølle er en af de få sjællandske vandmøller, der kan ses i funktion på sin oprindelige plads. I løbet af året bliver der afholdt forskellige aktiviteter for både børn og voksne såsom temadage.

 

Fakta

Tadre Mølle, Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø, tlf. 46 31 65 30, e-mail tadremoelle@romu.dk.

 

[{"Headline":"Tadre Mølle - 25 pct. rabat på entré","Link":"/vaer-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/tadre-mølle","Type":"Medlemsfordel","ThumbUrl":"/-/media/realdaniadk/vær-med/rabataftaler/tadre-mølle---endelig.jpg?mw=480","HtmlContent":"<a href=\"/vaer-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/tadre-mølle\"><div class=\"infoWindow\"><div class=\"map-title\">Medlemsfordel</div><div class=\"map-heading\">Tadre Mølle - 25 pct. rabat på entré</div><div class=\"map-link\"><span class=\"rd-icon-angle-right\"></span></div></div></a>","HasCoordinates":true,"Lat":55.614835,"Lng":11.813178999999991}]