x

Klima100: Ny deadline for at nominere klimaprojekter

Pressemeddelelse 29. januar 2018

Deadline for at nominere klimaprojekter til Klima100 er flyttet til den 12. februar 2018. Dermed har landets kommuner 10 dage ekstra til at udvælge og nominere deres bedste klimaprojekter.

”Vi har været i kontakt med kommuner og andre aktører over de seneste uger, og vi kan høre, at flere stadig er i gang med at forberede deres ansøgninger. Det her med at udvælge, prioritere og beskrive klimaprojekter kan måske betyde, at man skal inddrage kollegaer og samarbejdspartnere for at indhente ekstra viden og materiale. Og det tager jo tid,” forklarer projektchef Pelle Lind Bournonville.Den oprindelige deadline for at nominere et klimaprojekt til Klima100-kampagnen var 2. februar. Den deadline er nu udskudt til den 12. februar 2018. Herefter gennemgås projekterne af et ekspertpanel, der udvælger de 100 bedste klimaprojekter til rapporten ”Klima100”, der lanceres i forbindelse med Nordic Clean Energy Week i maj 2018.   

Formålet med Klima100-initiativet er at bidrage til større videndeling og inspiration kommunerne imellem. Og ikke mindst give et solidt skulderklap til de kommuner, der går forrest og for alvor skubber på den grønne omstilling. Realdania er initiativtager og bidragyder til projektet, som eksekveres af Sustainia.

Læs mere på realdania.dk/klima100