x

Affald og bæredygtigt byggeri – kom til kick-off

Nyhed 15. august 2018

Kom til kick-off på Circular Construction Challenge, når Realdania den 24. august lancerer en stor innovationskonkurrence, der sætter fokus på genanvendelse af affald til byggeriet.

Dagen er for alle med interesse eller ekspertise inden for genanvendelse, affald og byggeri.

Det foregår i BLOX, hvor du kan møde danske og internationale eksperter inden for genanvendelse og cirkulær økonomi og høre om, hvordan du kan være med til at bygge en verden uden affald. 

Blandt deltagerne er bl.a. erhvervsminister Rasmus Jarlov, administrerende direktør i Realdania Jesper Nygård, direktør i den hollandske pensionskasse PGGM Frido Kraanen og Christian Bason, administrerende direktør i Dansk Design Center. 

Program

Dagen har forskellige dele. Om formiddagen er der workshops omkring emnet, men ikke med direkte afsæt i Circular Construction Challenge. Om eftermiddagen er det officielle kick-off event. Dagen sluttes med mulighed for netværk til boglancering.

Kl. 9.00 – 13.00: Workshop: Cirkulær Økonomi: Fra visionær ide til håndgribelige resultater 

Kl. 10:00 – 13:00: Tematisk møde: Genanvendelse og genbrug af byggematerialer – regulering, marked og værdiansættelse

Kl. 14.00 – 16.00: Kick-off event: Deltag i Circular Construction Challenge: Oplæg, keynotes og lancering af Challenge Call

Kl. 16.00 – 18.00: Reception: Netværk, vin og boglancering

Reception på BLOXs terrasse med taler, udstilling og lancering af Lendager Group’s bog – A changemaker’s guide to the future. Circular Economy: The Toot For Future-proofing Buildings, Business & Planet.

Læs mere om Circular Construction Challenge og tilmeld dig de forskellige dele af dagen og selve kick-off eventet her:

Circular Construction Challenge