x

Sundt indeklima skal være en del af fremtidens byggeri

Temaartikel 20. december 2018

Byggeriet anno 2018 viser, at der er lang vej i forhold til at indtænke indeklima og sundhed som væsentlige parametre, når man bygger nyt og renoverer – derfor har vi brug for at sætte livskvalitet, det liv, der leves i bygningerne, og det gode indeklima på dagsordenen, når det kommer til fremtidens bæredygtige byggeri.

I efteråret satte Realdania en række af landets førende forskere og eksperter i bæredygtigt byggeri og sunde bygninger stævne til Building Green i Forum. Mødet var en debat om de nyeste tendenser og prioriteter på indeklimaområdet. Debatten har Anna Fenger Schefte, The Sustainian, i samarbejde med Realdania skrevet en artikel om. 

Download artiklen

Læs den opsamlende artikel "Sundt indeklima skal være en del af fremtidens byggeri" fra debatten og få indblik i de mange målbare gevinster ved et godt indeklima. 

Sundt indeklima skal være en del af fremtidens byggeri