x

Realdania og Underværker søger rådgivere

Nyhed 8. maj 2019

Realdania inviterer rådgivere inden for arkitektur og landskabsdesign til at søge om at blive prækvalificeret til opgaver for ildsjæleprojekterne i kampagnen Underværker.

Den rette arkitektoniske rådgivning tidligt i processen kan styrke ildsjæleprojekterne, så kræfterne bag får tid og rum til at gøre det, de brænder for.

Underværker støtter målrettet projekter i det byggede miljø, som er udviklet og drevet af ildsjæle. Mens nogle ildsjæleprojekter arbejder med videreudvikling af eksisterende byggeri, arbejder andre med at bygge nyt. Nogle har fokus på byrum, legepladser og andre udendørs rammer for fællesskaber, mens andre har fokus på opgradering af indendørs rum. Fælles er, at projektejerne ofte har en stor passion for projektet, men ikke nødvendigvis har erfaringer med eller kompetencerne til at drive et større byggeprojekt.
 
Med denne prækvalificering søger vi rådgivere, som kan bidrage med nye og kreative løsninger i projekter af mindre skala og er motiverede for at arbejde med projekter præget af frivillighed, iværksætterånd og lokale fællesskaber. Formålet er at styrke projekternes arkitektoniske kvalitet og støtte ildsjælegrupperne i at omsætte deres idéer til konkrete fysiske løsninger.
 
Honorar for rådgivningsopgaverne er – ligesom projekterne – af mindre skala og ligger normalt økonomisk på mellem 50.000 og 150.000 kr. inkl. moms.
 
Se, hvordan I byder ind her

Læs mere om Underværker