x

”Vi ser på sagen med dyb alvor og bekymring. Ordentlighed er en kerneværdi for Realdania og for datterselskabet Realdania By & Byg. Det er en værdi, vi værner meget om, og sagen er derfor overgivet til politimæssig efterforskning,” siger adm. direktør i Realdania By & Byg Peter Cederfeld. 

Det er endnu ikke fuldt afdækket, hvor stort et beløb, sagen vedrører. Dette afklares ved en revisionsgennemgang og den kommende politiefterforskning. Peter Cederfeld siger:

”Med det store forbehold, at gennemgangen og efterforskningen kan vise noget andet, så er vores bedste bud, at sagen omhandler et beløb i omegnen af 15 mio. kr. Vi tager sagen meget alvorligt. Og selv om vi allerede har meget grundige kontrolsystemer, er vi i gang med at gennemgå dem omhyggeligt for at sikre, at alle systemer og kontrolmiljøer bliver testet og justeret med det formål at undgå noget lignende i fremtiden.”

Realdania og Realdania By & Byg har af hensyn til den politimæssige efterforskning på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Kontakt

Adm. direktør Peter Cederfeld, Realdania By & Byg, tlf. 40 80 28 90