x

Skiftedag i Realdanias investeringsafdeling

Pressemeddelelse 17. februar 2020

Kenneth Winther starter i dag som investeringsdirektør i Realdania

Der er skiftedag i Realdanias direktion, når Kenneth Winther i dag sætter sig i stolen som investeringsdirektør i den filantropiske forening Realdania.
 
Kenneth Winther har siden 2010 været ansat i Tryg-koncernen. Fra 2010 til 2017 var han Senior Vice President i Tryg Forsikring, og siden 2017 har han været investeringschef i Tryg Invest. Han har tidligere været ansat som finansanalytiker, aktieanalysechef, porteføljemanager og strateg. 

I Realdania skal Kenneth Winther stå i spidsen for Realdanias kommercielle investeringer og foreningens investeringsteam – og bl.a. implementere den nye investeringsstrategi, der trådte i kraft den 1. januar 2020. Samtidig skal han sammen med filantropidirektør Nina Kovsted Helk og adm. direktør Jesper Nygård i Realdanias direktion varetage den samlede ledelse på tværs i foreningen. 

Kenneth Winther overtager jobbet efter Peter Johansen, der begynder et arbejdsliv som selvstændig.