x

Kom med til Realdanias digitale Folkemøde-events

Nyhed 1. juni 2021

Du kan være med, når Realdania deltager med et digitalt program på årets Folkemøde. Programmet kredser om det, vi som filantropisk forening arbejder med, nemlig at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø.

Overskriften for årets Folkemøde er ”Ideernes Folkemøde”, hvor tanken er at debattere, udvikle og spotte de bedste ideer til, hvordan samfundet kommer videre efter corona-krisen. Realdanias digitale deltagelse tager derfor afsæt i denne opfordring kombineret med de filantropiske dagsordener, som vi arbejder med i det daglige. 

Det digitale program løber af stablen i dagene den 17. og 18. juni 2021, hvor vi livestreamer fem samtaler om blandt andet liv i bymidterne og indeklima i såvel boliger som skoler. Og så har vi indbudt en række ildsjæle til at komme med deres bud på, hvordan man bedst muligt kommer videre med fællesskaberne efter corona. Alle kan se med online, og det er muligt at stille spørgsmål og kommentere undervejs.