x

Mød os på Building Green 2021

Nyhed 26. oktober 2021

Kig forbi Realdania-standen på Building Green i Forum i København den 3.-4. november 2021. Vi står klar til en uformel snak om vores arbejde med at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø, ligesom du kan deltage i vores events på scenerne.

Building Green løber af stablen den 3.-4. november 2021. Konferencen er for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen – og du kan komme gratis med. 

Under årets tema ”Alt er forbundet” afholdes to dages tætpakket program med 130 talere og 150 udstillere, der alle deler viden, inspiration og synspunkter, der skal sætte skub i den grønne omstilling af byggeriet.

Husk at tilmelde dig Building Green forud, så du undgår at stå i kø ved indgangen:

Gratis tilmelding Building Green
Besøg vores stand – nr. 93
Vi vil begge dage være til stede på stand nr. 93, hvor vi fortæller om vores indsatser for grøn omstilling af byggeriet.

Så kom forbi, og få en uformel snak om vores mange projekter og om, hvordan vi i Realdania arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. 

Realdania-events på Building Green
Hvordan ser fremtidens boliger ud? Og hvordan arbejder erhvervsforskere med at udvikle nye forretningsmodeller inden for bæredygtigt byggeri og byudvikling? Det kan du blive klogere på ved vores to debat-arrangementer.

14 erhvervsforskere er i gang med at udvikle nye forretningsmodeller, nye teknologier og ny viden, der skal bane vej for udbredelsen af cirkulært byggeri i Danmark. Fælles for alle 14 erhvervsforsker-projekter er, at de tager afsæt i og beskæftiger sig med den danske byggesektor, som står for godt en tredjedel af landets affaldsproduktion og for 20 procent af den samlede CO2-udledning. I denne Learning Session fortæller to af forskerne om deres erhvervsrettede forskning og om at være en del af et stort team i BLOXHUB, der er en innovationshub inden for bæredygtigt byggeri og byudvikling. Projekterne er støttet af Innovationsfonden og Realdania.

Deltagere:
- Maxime Ranger, erhvervs-ph.d.-studerende ved Vejdirektoratet og Danmarks Tekniske Universitet, DTU
- Julia Nussholz, erhvervs-ph.d.-studerende ved Saint Gobain Denmark, Aalborg Universitet, Byggeri København, CASA og Elindco.
- Moderator: Pernille Berg, fil.dr., science manager, BLOXHUB
Hvordan ser fremtidens boliger ud?  Og hvordan foregår samarbejdet på tværs af mange niveauer i tre konkrete, eksperimenterende boligbyggerier, der hver især svarer på nogle af nutidens og fremtidens boligudfordringer? Hør og deltag i en debat om det brede samarbejde mellem mere end fem forskellige boligforeninger i ’Generationernes Træhus’, samarbejde mellem beboere og erhvervs-lejere i ’Symbiosehusene’ og samarbejde mellem kommune og beboer, når beboeren indtræder i en bygherrerolle i ’Selvbyg i Musicon’. De tre boligbyggerier en er del af Boliglaboratorium, som Statens Kunstfond og Realdania står bag.

Deltagere:
- Sandra Schumann Jensen, projektleder ved Musicon-sekretariatet, Selvbyg i Musicon
- Martin Dragnæs, projektudvikler ved Wihlborgs, Symbiosehusene
- Louise Heebøll, projektleder ved KAB, Generationernes Træhus
- Moderator: Steen Breiner

Om Building Green
Building Green byder på et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen.

Derudover kan du møde flere en 150 aktører fra byggeriet på stande, hvor de fremviser bæredygtige produkter og løsninger. 

Se det samlede program for hele konferencen
Vi ses!