x

Syv medlemmer valgt til Realdanias repræsentantskab i Østjylland

Pressemeddelelse 18. november 2021

Cirka 900 medlemmer og gæster fra Realdanias valggruppe i Område 6 i Østjylland deltog i går i foreningens valgmøde i Aarhus. På mødet blev der valgt syv medlemmer til Realdanias repræsentantskab.

Foreningen holdt onsdag den 17. november valgmøde for medlemmerne i Område 6 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Her blev der valgt medlemmer til Realdanias repræsentantskab, der er foreningens øverste myndighed. Følgende syv medlemmer fra det østjyske område blev valgt for en fireårig periode. De blev valgt blandt 12 opstillede kandidater. 

  • Anne-Marie Dahl, fremtidsforsker, Risskov
  • Hanne Ahrens, pensionist, Silkeborg
  • Hans-Ulrik Revsbech Jensen, murermester, Auning
  • Jesper Skov, tømrer, Viby J
  • Line Willacy, chefkonsulent, Aarhus C
  • Suna Cenholt, arkitekt, partner, Højbjerg
  • Søren Brixen, rådgivningsdirektør, bæredygtighed, Galten

På valgmødet fortalte bestyrelsesformand Lars Krarup og adm. direktør Jesper Nygård om Realdanias virke og aktiviteter. De redegjorde bl.a. for foreningens økonomiske situation, fortalte om en række af de filantropiske projekter, som Realdania har støttet gennem årene, og om de forskellige aktiviteter, der findes for medlemmerne. Mange deltagere greb derefter muligheden for at stille spørgsmål til Realdanias ledelse. 

Ved starten af mødet blev der tjekket coronapas, og mødet var arrangeret, så de deltagendes trafik i lokalerne var minimeret.

”Som ny bestyrelsesformand er det utrolig dejligt at opleve den store opbakning til dette efterårs valgmøder. Medlemsdemokratiet er Realdanias fundament, så et valgmøde er altid en festdag. Rigtig mange medlemmer var mødt frem i Aarhus i går, og der var gode spørgsmål, debat og input til vores arbejde. Og så havde rigtig mange kandidater valgt at stille op til repræsentantskabet og dermed vise deres interesse for arbejdet i foreningen. En særlig tak til dem for det store engagement, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med de repræsentantskabsmedlemmer, der blev valgt,” siger bestyrelsesformand Lars Krarup.

Realdania er en forening med medlemsdemokrati, som arbejder filantropisk på basis af sin investeringsformue. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø – forstået som de fysiske rammer for hverdagen. Det er f.eks. byudvikling, byggeri og bevaring af vigtige kulturmiljøer. Bæredygtighed er en rød tråd i Realdanias arbejde. 

Siden Realdania begyndte sit filantropiske virke i år 2000 og frem til udgangen af 2020, har foreningen bidraget med over 20,7 mia. kr. til mere end 4.300 filantropiske projekter rundt om i hele Danmark. Alle, der ejer fast ejendom, kan gratis blive medlem af Realdania. Foreningen havde ved udgangen af 2020 omkring 170.000 medlemmer.