x

Deltag i Underværker-dyst på Folkemødet - vi sætter 33.000 på højkant

Nyhed 1. juni 2021

Har jeres projekt tidligere fået støtte fra Underværker eller har I en ansøgning til behandling? Så kan I nu byde ind på 33.000 ekstra kroner, som et afsæt til de bedste ideer til at sikre fortsat liv i fællesskaberne.

Har I en ide til et arrangement, som I drømmer om eller blot kunne bruge lidt hjælp til at realisere? 

Send os inden 10. juni jeres bedste ide til, hvordan I vil kickstarte jeres fællesskab efter mere end et års corona-nedlukning.

De fem bedste ideer udvælges til en dyst ved vores online Folkemøde-arrangement ”Kickstart jeres fællesskab – post corona” den 18. juni, hvor 33.000 kr. er på højkant til de tre bedste ideer.

Se program for Folkemøde-arrrangementet

Sådan deltager I i dysten

Send et pitch til nsl@realdania.dk senest torsdag den 10. juni kl. 12.00.
 
Brug nedenstående blanket til at lave en kort beskrivelse af jeres udfordring og jeres ide til at få gang i fællesskabet igen. Vedhæft også tre billeder eller en lille video om jeres fællesskab.
 
 
Senest mandag den 14. juni vil I modtage besked om, om I er blandt de fem finalister, der skal pitche jeres ide på 3 minutter til arrangementet den 18. juni kl. 14.30-15.30 (online).

Hvem kan deltage?

Pitch kan indsendes af ildsjæle fra Underværker-projekter. Er din ansøgning lige nu til behandling som et underværk, har du også mulighed for at søge.