x

Mød Realdania på Folkemødet 2022

Nyhed 9. juni 2022

Så er det snart tid til spørgsmål, debatter, oplæg og samvær, når Realdania inviterer indenfor i Østersøteltet til dette års Folkemøde på Bornholm 2022.

Oplev Mads Steffensen, Tine Götzsche, Mette Bluhme Rieck og Ane Cortzen samt et stort panel af eksperter, forfattere og forskere, når vi inviterer til levende debatter og samtaler på dette års Folkemøde, der i år har temaet ’Vilde Visioner’. 

Vi afholder i år fem debatter, der blandt andet tager fat på livet efter pandemien, byernes rolle i den grønne omstilling og balancen mellem by og land. Alle emner tager afsæt i Realdanias arbejde med at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø.

Du kan også møde Realdania i diverse øvrige debatter, diskussioner og arrangementer hos organisationer, fonde og foreninger, og endelig kan du blive klogere på Verdensmålene på Verdensmålenes Plads – en fysisk scene, der skal gøre Verdensmålene konkrete via en lang række events. Verdensmålenes Plads er støttet af blandt andre Realdania. 

Vi glæder os til at byde indenfor i Østersøteltet – og til tre dages vedkommende og interessante debatter.

Læs om Realdanias program på Folkemødet 2022