x

Besøg Realdania på Kulturnatten

Nyhed 10. oktober 2022

Der er plads til alle på Jarmers Plads, når foreningen Realdania byder indenfor på Kulturnatten – og aktiverer pladsen udenfor med blandt andet skateboard-undervisning og byrumsudstilling. Det hele foregår fredag den 14. oktober fra klokken 18-23.

Lyt til live-gademusik og få dine børn og unge op på et skateboard, når undervisere fra Big Heart Skateboarding giver tips og tricks på pladsen. Se vores byrumsudstilling, hør om vores arbejde med at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø og få vores guide-bog Turen går til Realdania. Du kan også komme på rundvisning i bygningen på Jarmers Plads i løbet af aftenen, og udenfor byder vi på cappuccino, popcorn og pølsevogn. Her kan børn og voksne også deltage i lege og spil med instruktører fra Gerlev Idrætshøjskole og Center for leg. 

Se hele programmet for Realdanias Kulturnat her

Kulturnatten finder sted i København, og du kan se hele programmet her:

Kulturnattens program