x

Mød os på Building Green 2022

Nyhed 27. oktober 2022

Kom forbi Realdanias stand på Building Green i Forum i København den 2. og 3. november 2022. Vi står klar til en uformel snak om, hvordan vi gennem vores filantropiske arbejde forsøger at skubbe byggeriet i en mere bæredygtig retning, ligesom du kan deltage i vores arrangementer på scenerne.

Building Green løber af stablen den 2.og 3. november 2022. Konferencen er for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen – og du kan komme gratis med. 

Under årets tema Vejen mod Absolut Bæredygtighed er der et tætpakket program med 150 talere på 5 scener, debatter og indlæg, det nyeste inden for bæredygtige løsninger fra mere end 180 udstillere og et hav af aktiviteter. 

Hent din gratis billet her:
Building Green København 2-3 november

Besøg Realdanias stand – nr. 93

Begge dage er Realdania at finde på stand nr. 93, hvor du kan få uformel snak om vores mange projekter og om, hvordan fremtidigt byggeri i højere grad kan foregå bæredygtigt, og hvordan renovering af eksisterende byggeri kan være en del af svaret på en bæredygtig byggebranche. Særligt sætter vi fokus på to af vores projekter: indsatsen Boligbyggeri fra 4 til 1 planet og kampagnen Innovation til marked.

Skru ned for forbruget

Boligbyggeri fra 4 til 1 planet har som mål at skubbe det danske boligbyggeri i en markant grønnere retning baseret på viden om,at vi i Danmark forbruger jordklodens naturressourcer i en hastighed svarende til, at vi havde fire planeter til rådighed. Hvert år.
Sammen med VILLUM FONDEN håber vi, at projektet kan inspirere og udfordre designere, entreprenører og bygherrer til at opføre et antal eksempler på boliger, hvor rammen for de grønne ambitioner sprænges – og hvor ressourceforbruget holdes til én jordklode om året.

Kom forbi vores stand og lad os få en snak om, hvordan du mener, fremtidens boligbyggeri bør se ud.

Mød Innovation til markeds ekspertpanel på vores stand

Innovation til markedet er en pulje, der hjælper virksomheder med at gå fra innovativ idé til markedsført løsning, der kan komme mange til gode. Puljen består af både økonomisk støtte og rådgivning til at realisere de første salg. Målet med puljen er at fremme bæredygtig omstilling og vækst.

Under Building Green kan du møde nogle af de eksperter, der er tilknyttet puljens faste ekspertpanel til at vurdere og give sparring på ansøgninger.

Mød eksperterne på vores stand, stil spørgsmål og pitch din idé kl. 11-12 og kl. 14-15 begge dage.

Realdanias arrangementer på Building Green

Ved to af vores arrangementer kan du høre med om, hvordan ’Boligbyggeri fra 4 til 1 planet’ skalinspirere og udfordre materialeproducenter, designere, entreprenører og bygherrer til, ved fælles hjælp, at udvikle boliger med et markant lavere klimaaftryk:

Learning Session 2/11 kl. 11.10: Løsninger til radikal reduktion af byggeriets klimaaftryk

Som en del af Boligbyggeri fra 4 til 1 planet har vi i - et åbent call - efterspurgt løsninger til markant at reducere byggeriets klimaaftryk. Det er der kommet mere end 100 forslag ud af. På denne learning session ser vi på tværs af forslagene fra både virksomheder og vidensinstitutioner, og fire af de teams, der har fået tilsagn om støtte, præsenterer deres projekter. Mikkel Thomassen fra Smith Innovation er moderator

Green Discussion den 3/11 kl. 11.00: Hvor meget skal byggeriet reducere klimaaftrykket – og hvordan?

Vi diskuterer, hvad vi ved om planetens kapacitet ift. klimaforandringer, og byggeriets andel af udledning af CO2, om de mål, vi arbejder med i ’Boligbyggeri fra 4 til 1 Planet’, er absolut bæredygtige, og hvor langt vi er fra mål i forhold til at bygge absolut bæredygtigt og kun bruge ressourcer svarende til én planet.

Mød Harpa Birgisdottir fra BUILD, AAU, Mikkel Hallundbæk Schlesinger fra Cebra, Steffen Petersen fra AU, Steffen Maagaard fra MOE og Michael Plesner fra CPH Village.