x

Seks medlemmer fra Nordjylland valgt til Realdanias repræsentantskab

Pressemeddelelse 29. november 2023

I alt 883 medlemmer og gæster fra Realdanias valggruppe for Område 8, der dækker Nordjylland, var i går til valgmøde i Aalborg. På valgmødet blev der valgt seks nordjyske medlemmer til den filantropiske forenings repræsentantskab.

Realdania holdt i går, tirsdag den 28. november 2023, valgmøde i Aalborg Kongres & Kultur Center. På valgmødet fortalte bestyrelsesformand Lars Krarup og adm. direktør Jesper Nygård om Realdanias aktuelle arbejde og nogle af de mere end 4.700 projekter, som Realdania har støttet – bl.a. i det nordjyske. De fremmødte deltagere kunne også høre mere om foreningsarbejdet og medlemsaktiviteter samt om de investeringer, der danner grundlaget for den filantropiske støtte til de mange projekter. 

Valggruppen, hvor der blev holdt valgmøde i går, dækker kommunerne Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Rebild, Vesthimmerland og Aalborg kommuner. På mødet blev der valgt følgende seks medlemmer fra dette område til Realdanias repræsentantskab for en fireårig periode: 

  • Anne Hedegaard, bæredygtighedsleder, Vestbjerg
  • Annette Overgaard Jensen, administrationsleder, Storvorde
  • Bente Søgaard, direktør, konstruktionsingeniør B.Sc., Bælum
  • Bo Staunskær Geertsen, direktør, Hjørring
  • Hanne Lind-Bondereup, arkitekt, MAA, Ålbæk
  • Johnny Brinkmann Jensen, direktør, Hjørring

Bestyrelsesformand Lars Krarup sagde efter valgmødet: 

”For mig er vores geografiske valgmøder altid en festdag. Det er berigende at møde de mange interesserede Realdania-medlemmer og være i dialog med dem om vores arbejde, og vi får altid gode input og tanker med hjem. Jeg glæder mig til samarbejdet i repræsentantskabet med de valgte medlemmer fra Nordjylland.” 

Realdania er en forening med omkring 180.000 medlemmer fordelt over hele landet. Foreningen arbejder på basis af sin investeringsformue for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø og støtter bl.a. byudvikling i både små og store byer, den grønne omstilling i byggeriet og bevaring af bygningskultur. Alle, der ejer fast ejendom kan gratis blive medlem af foreningen. Repræsentantskabet er Realdanias øverste myndighed.