x

Søg støtte til jeres ildsjæleprojekt gennem kampagnen Underværker

Nyhed 2. januar 2024

Realdanias kampagne Underværker støtter frivillige ildsjæle i at gøre projektdrømme til virkelighed. Kampagnen har ansøgningsfrist den 29. februar 2024 kl. 12.00.

Brænder I for at skabe nyt liv, nye aktiviteter og mødesteder i jeres lokalområde? Vil I være med til at fremme fællesskabet i de bygninger og byrum, der omgiver jer? Og har I lyst til at eksperimentere med bæredygtige tiltag i byggeriet og bygningskulturen? Så kan I søge støtte hos Underværker og få hjælp til at gøre jeres idéer til virkelighed. 

Frivillige ildsjæle har en evne til at eksperimentere og se muligheder i bygninger og lokalområder før mange andre. Realdania inviterer derfor igen alle jer, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe nye rammer for fællesskaber i det byggede miljø, til at søge støtte gennem kampagnen Underværker. 

Med det åbne call i 2024 håber Underværker at se endnu flere gode og gerne nyskabende idéer blive til virkelighed. Ideer, der viser, hvordan vi sammen kan bygge fællesskaber. Ideer, der samtidig eksperimenterer og undersøger, hvordan vi i lille skala kan arbejde med klima- og ressourcebesparende tilgange til bygningerne. 

Det kan være drømme om at skabe nyt liv og fællesskab gennem containerbyer, byhaver eller mobile udekøkkener, eller drømme om at lave nye aktiviteter og mødesteder i lokalsamfundets gamle fabrik, landsbyens lukkede skole eller havnens tomme hal eller noget helt tredje. 

Fristen for ansøgninger i 2024 er 29. februar kl. 12. Der kan ansøges om op til 1.200.000 kr. til et projekt. Afhængig af projektets størrelse og finansieringsbehov vil der blive lagt vægt på medfinansiering. 

Læs mere og søg Underværker på underværker.dk.