x

Mød Realdania på Folkemødet 2024

Nyhed 27. maj 2024

Det er snart tid til spørgsmål, debatter og samvær, når Realdania endnu en gang inviterer indenfor i Østersøteltet til Folkemødet på Bornholm. Årets program er større og bredere end nogensinde før.

Realdania arrangerer i år otte forskellige events, der alle kredser om vores arbejde med at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Emnerne spænder vidt – fra fokus på fremtidens fællesskaber og det gode naboskab til diskussioner om livskvalitet på landet, og om hvordan vores fysiske omgivelser kan påvirke vores lykke.  

En særlig nyhed i år er, at vi hele fredagen dedikerer vores telt til en række af vores gode samarbejdspartnere, der vil debattere alt fra biobaserede byggematerialer til skak og fællesskaber.  

Under Folkemødet kan du møde både vores adm. direktør Jesper Nygård, vores filantropidirektør Nina Kovsted Helk og en række medarbejdere, der arbejder med vores filantropiske dagsordener. Så kom forbi vores telt til en snak. I en voxpop hen over begge dage inviterer vi desuden folkemødedeltagerne til at komme med deres svar på, hvad der giver dem livskvalitet. Svarene vil blive brugt i en af de største undersøgelser af livskvalitet i Danmark, som vi er i gang med. 

Torsdag den 13. juni og fredag den 14. juni holder vi til i F10 - Realdania, Østersøteltet. 

Du kan også møde Realdania i flere debatter, diskussioner og arrangementer rundt om på Folkemødet hos organisationer, fonde og foreninger. Kig for eksempel forbi Verdensmålenes Plads – en fysisk scene, der skal gøre Verdensmålene konkrete via en lang række events. Verdensmålenes Plads er støttet af blandt andre Realdania, og vi har også en række arrangementer på pladsen. Her inviterer vi til debat om klimatilpasning i kystnære byer, og vores datterselskab Videncentret Bolius debatterer med byggebranchen og giver gode råd til at vælge mere bæredygtige byggematerialer samt om samfundet kan reparere sig ud af klimakrisen.  

Læs om Realdanias program på Folkemødet 2024