x

Mød Realdania på Building Green i Forum

Nyhed 22. oktober 2024

På Building Green i Forum den 30. og 31. oktober 2024 kan du møde Realdania og vores projektchefer til en snak om, hvordan vi gennem vores filantropiske arbejde skubber byggeriet i en mere bæredygtig retning.

Du finder os på stand nr. 93, hvor vi står klar til at drøfte, hvordan transformation og renovering kan være nøglen til at reducere både klima- og ressourceaftrykket i byggeriet.

Transformation og renovering – inspiration til en mere bæredygtig fremtid

Indsatser som Bevar Mere, Renoverprisen og Klimadata for renovering viser, hvordan transformation og renovering kan puste nyt liv i bygninger og samtidig forbedre både fællesskab og livskvalitet for beboerne. På Building Green sætter vi fokus på, hvordan vi kan bruge de eksisterende bygninger som en drivkraft til en grøn omstilling. 

Bliv en del af debatten – Deltag i faglige diskussioner

Vi er til stede på scenerne, hvor du kan høre vores eksperter tage fat på emner som transformation, renovering og brugen af biobaserede byggematerialer, mens vi også dykker ned i innovationsprojekter, der kan bane vejen for en grønnere fremtid. Med årets hovedtema på Building Green, ‘BEYOND THE ROADMAP’, retter vi fokus mod de skærpede krav til CO2-reduktion i byggeriet – og vi glæder os til at dele vores indsigter med dig.

Kom og tal med os om fremtidens bæredygtige byggeri 

Med fokus på genbrug, upcycling og innovative løsninger fortæller vi, hvordan vi arbejder for at gøre bygninger mere bæredygtige. Samtidig vil vi meget gerne høre dine tanker om, hvordan fremtidens bæredygtige byggeri bør se ud. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Building Green i Forum og til en inspirerende dialog om byggeriets fremtid. Besøg os på stand nr. 93 – vi ses!

Se det fulde program for Realdanias deltagelse på Building Green 

Building Green 2024