x

Kom og diskutér den stigende sociale ulighed i byerne

Pressemeddelelse 11. november 2015

Kom til Torsdagsrum #4, som handler om den stigende ulighed i samfundet, og hvordan man kan undgå opdelte byer.

Realdanias program Rum for alle fortsætter traditionen med ’Torsdagsrum’ – et uformelt forum til at få inspiration og stifte nye bekendtskaber inden for og på tværs af det sociale område og det byggede miljø.

Torsdag den 26. november kl. 15.30-17.00 stiller vi skarpt på, hvordan vores byer i stigende grad bliver opdelt i ressourcestærke og -svage borgere, og hvad man kan gøre for at vende udviklingen i et område.

Formatet er to korte oplæg og derefter en åben diskussion. Kom og hør:

// Lars Olsen
Lars Olsen er journalist, forfatter og samfundsdebattør og har i mange år haft fokus på social segregering. Han er bl.a. medforfatter på bøgerne Klassekamp fra oven (2014) og Det danske klassesamfund (2012).

// Christian Skaurup Jensen  
Christian Jensen er arbejdsmiljøkonsulent og beboerformand i Murergården på Nørrebro. Her har han været med til at vende en negativ social udvikling i området gennem en aktiv beboerindsats.

Praktisk
Torsdagsrum afholdes i Realdanias bygning på Jarmers Plads 2 i København, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig ved at sende en mail til torsdagsrum@realdania.dk med navn og evt. organisation.


Vi glæder os til at se jer!

Per Schulze og Gustav Brade
Rum for alle