x

Webinar: Klimastrategier for os i det byggede miljø

Artikel 14. juni 2021

Se eller gense vores digitale debat, hvor vi sætter det lange lys på pisk og gulerødder i den grønne omstilling, og drøfter nye dagsordener for byggeri og renovering i den eksisterende bygningsmasse.

Som professionel i det byggede miljø står du over for betydningsfulde valg i forhold til den grønne omstilling.

Vi sætter det lange lys på pisk og gulerødder i den grønne omstilling, og drøfter hvordan den sætter nye dagsordener for byggeri og renovering via lovgivningen og få inspiration til klimastrategier for det, vi har mest af – den eksisterende bygningsmasse - og som hurtigst kan bringe os tættest på 2030 målet med 70% CO2 reduktion.


Du hører Ingrid Reumert, formand for Rådet for Energieffektiv Omstilling, Vice Præsident i Velux, og næstformand for Klimapartnerskabet for Byggeri og Anlæg, dele viden og visioner for den grønne omstilling og også fortæller hvad det er på bedding i EU, hvor byggeriet står helt i top på den grønne dagsorden. 

I panelet møder du Morten Jarlbæk Pedersen, seniorrådgiver i Ejendom Danmark, som bl.a. fortæller fra Ejendom Danmarks initiativer og medlemsoplevelser; Britta Jespersgaard, Direktør i ProDomus som repræsenterer godt 500 ejere af udlejningsejendomme og ejer- og andelsboligforeninger; Michael H. Nielsen, underdirektør i DI Dansk Byggeri og sekretariatsansvarlig for Klimapartnerskabet for Byggeri og Anlæg og har om nogen været med på hele rejsen fra de første grønne frø blev sået.     
  
Se hele den digitale debat om klimastrategier