x

Fremtidens kontorer

Artikel 31. august 2022

Fremtidens kontor er mere end god beliggenhed og fleksibelt inventar. Fokus er i stigende grad på employee engagement, sundhed, fællesskab og produktivitet. Hvad ser vi af tendenser i Danmark og udlandet? Den 31. august 2022 mødtes vi til debatmøde i de lyse konferencelokaler på toppen af hotel Zoku på Amager.

Puls, passion og oplevelser

Dagens ordstyrer, Nina Munch-Perrin, ledte os gennem en udbytterig dag med fokus på erhvervslejernes behov i fremtiden. Vi hørte bl.a. om stigende krav til fleksible kontormiljøer og arbejdsliv fra Gitte Andersen, GA Consulting – the Workplace Faculty. 

Rundvisning i Woods' Augusthus

Christian von der Recke, der arbejder med Business Development i NREP, introducerede os for det bæredygtige koncept bag kontorhotellet Woods og viste det frem, da vi gik på smuttur til nabobygningen i solskinnet.

Digitalisering og proptech - en afgørende faktor for fremtidssikringen af kontorejendomme

Tilbage i dagens lokaler, via en passage på Zoku og Woods tagterrasse, delte netværksdirektøren Jakob Stouman fra PropTech Denmark sine råd om digitalisering og proptech som en afgørende faktor i fremtidssikringen af kontorejendomme.

Efter en lækker, bæredygtig frokost, der kunne nydes i Zokus grønne omgivelser både inde og ude, fik vi indblik i de store udviklingsprojekter LEGO Campus i Billund og LEGO CPH af Rune Sanggård Andersen, Senior Design & Program Manager i The LEGO Group

Mini-interview: Lejerens perspektiv

Ordstyrer Nina Munch-Perrin interviewede Trine Thorn, Head of Group Workplace Management i Nordea om, hvad kontorejere bør prioritere i fremtiden med udgangspunkt i Nordeas egne erfaringer. Derefter var der spændende paneldebat om eksisterende og ældre kontorejendommes fremtid.

Efter et veloverstået debatmøde fik medlemmer og talere lejlighed til at nyde et glas i den stærke eftermiddagssol på den grønne tagterrasse. Der var også mulighed for rundvisning på dagens location, Zoku Hotel – et nyåbnet hollandsk kontorhotel, hvor forretningsrejsende kan skabe en hjemlig base uanset om de er afsted et par dage eller et par måneder. 

Dagens talere var:

  • Christian von der Recke, NREP
  • Gitte Andersen, GA Consulting
  • Jakob Stouman, PropTech Denmark
  • Merete Eldrup, komitémedlem, Realdania Erhvervsforum
  • Rune Sanggård Andersen, LEGO Group
  • Thrine Thorn, Nordea
  • Ulla Riber, ISS