x

Guide: Sådan får du transportudlæg refunderet

Medlemsinformation 12. oktober 2023

Medlemmer i Realdania Debat kan få refunderet udlæg for transport i forbindelse med debatmøder. Vi har lavet en kort guide, som viser dig, hvordan du får adgang til og udfylder vores nye digitale udlægsskema.

Denne guide henvender sig til medlemmer, der har deltaget i et debatmøde eller repræsentantskabsmøde i Realdania, og derfor har mulighed for at anmode om refundering af transportudlæg i forbindelse med mødet. 

1. Vi sender en mail efter mødet: Du vil senest et par dage efter debatmødet modtage en mail med link til vores digitale udlægsformular for medlemmer. Du finder også link til denne udlægsformular, når du logger ind på din medlemsprofil.

2. Opret en bruger til realdania.dk: Før du kan udfylde udlægsskemaet, skal du oprette en bruger til realdania.dk. Her skal du anvende den e-mail, som er registreret på dit medlemskab. OBS! Hvis du har den samme e-mail registreret på flere medlemskaber, vil vi bede dig om at skrive til os på medlem@realdania.dk inden du går i gang med din brugeroprettelse.

3. Udfyld formularen: Vælg først det møde du vil søge godtgørelse for.

 

4. Udfyld et skema for hvert møde. Du har mulighed for at indsende kørte kilometer i første registrering, og senere - i en separat registrering for samme møde - eftersende bilag for udlæg, f.eks. bro, taxa eller parkering.

 

5. Udfyld kørsel og udlæg. Klik på 'Registrer kørsel', 'Registrer udlæg' eller begge dele.

 

6. Udfyld til- og fra-adresse, samt via-adresse. Start med at indtaste adressen, og så vil skemaet vise forslag, som du skal vælge mellem. OBS! Du må ikke rette i den adresse, som skemaet foreslår. Så kan skemaet nemlig ikke beregne kørte kilometer.

Selvom skemaet automatisk udregner de kørte kilometer, har du mulighed for at rette i dette felt, hvis du er uenig i skemaets beregning.

Skemaet udregner desuden det beløb, som du kan forvente i godtgørelse, baseret på de gældende satser hos SKAT.

 

7. Registrér udlæg. Det gælder blandt andet taxa, fly, bro, parkering og lignende transportudgifter. Vælg udbetaling til enten CPR eller CVR. Upload af bilag sker ved gemte fotos på mobil eller pc, eller ved at gå direkte til kameraet (mobilversion) og tage et billede af kvitteringen.

OBS! Læs mere om dokumentationskrav til udlægsbilag her.

 

8. Tjek, at du har modtaget en kvittering på mail. Efter du har klikket på 'Godkend og send', får du automatisk tilsendt en kvittering via mail. Herefter vil vi i Realdania vil behandle dine oplysninger.