x

Privat Boligforum: Bliv en del af Realdanias faglige netværk for boligudlejning

Invitation 19. april 2024

Som medlem i vores faglige netværk Privat Boligforum får du 2-3 gange om året særlig adgang til spændende og ambitiøst tænkte events med ekspertoplæg fra danske og internationale profiler og vigtig viden på et højt fagligt niveau om boligdrift og boligudvikling – og mere generelt om det byggede miljø og livskvalitet. Og ikke mindst får du masser af mulighed for at udveksle erfaringer med fagfæller og branchekollegaer.

Privat Boligforum: Få skræddersyede oplevelser til din branche, der styrker din viden og udvider dit perspektiv

Som medlem i Realdanias netværk Privat Boligforum kan du se frem til events, oplevelser og debat med fokus på aktuelle problematikker for lige præcis din branche, f.eks.:

  • Hvilke boligformer hitter nu og i fremtiden?
  • Hvor bevæger lejernes prioriteter sig hen - og hvor meget fylder den grønne dagsorden for lejerne?
  • Hvad betyder den grønne dagsorden i ejendomsbranchen for dig som udlejer?
  • Hvordan fremtidssikrer du din ejendom?
  • Hvordan kan du som boligudlejer være med til at bekæmpe f.eks. hjemløshed og ensomhed?

Vi diskuterer udfordrende dilemmaer, udveksler vigtig viden og besøger tankevækkende og inspirerende eksempler på arkitektur, byrum, byggeprojekter og andre former for udvikling af det byggede miljø, som foreningen Realdania har støttet.

 

Tilmeld dig Privat Boligforum

 

Vores arrangementer holdes i hele landet på spændende lokationer

Vi har blandt andet besøgt ARoS, Kornets Hus, Roskilde Festival Højskole, DR Byen, Grønttorvet, Tingbjerg, FÆNGSLET, Hindsgavl Slot, Villa Copenhagen, Nordic Harvest, Generationernes Hus, The Silo, Zoku Copenhagen og mange flere byggerier, byrum og ejendomme.

 

Hvem møder jeg i Privat Boligforum?

Blandt Privat Boligforums medlemmer møder du ledere fra Pensam, PKA Ejendomme, CEJ Ejendomsadministration, Freja Ejendomme, Thylander, Balder og mange flere ledende aktører inden for privat boligudlejning. Du får også chancen for, ved tværfaglige arrangementer, at møde medlemmer fra Realdanias fem andre faglige netværk, der repræsenterer Danmarks øvrige ejendomsejere, blandt andet kommunerne, almene boligorganisationer, aktører i landbruget og mange flere.

 

Bag Realdania Debat står foreningen Realdania

Som medlem i netværket bliver du også en del af den filantropiske forening Realdania. Det betyder, at du også bliver stemmeberettiget repræsentant for din virksomhed i Realdanias ’Valggruppe for privat boligudlejning’. Syv af de 109 medlemmer i Realdanias repræsentantskab vælges af ’Valggruppen for privat boliger’. 

Foreningen Realdania arbejder for at fremme viden og dialog, som bidrager til at udvikle vores menneskeskabte omgivelser – det vi kalder det byggede miljø. 

I mere end 20 år har Privat Boligforum og Realdania Debats fem andre faglige netværk været med til at opfylde foreningens overordnede formål ved at formidle viden og understøtte dialogen mellem udvalgte repræsentanter for alle dele af det byggede miljø i Danmark.

 

Vil du vide mere - og være med? 

Medlemskab og deltagelse i netværkets arrangementer er gratis. 

Tilmeld dig Privat Boligforum

Vi kontakter dig, så snart oplysningerne er modtaget hos os.

 

Har du spørgsmål?

Skriv til projektleder Helene Lassen på realdaniadebat@realdania.dk eller læs mere om Realdania Debat her vores hjemmeside realdania.dk/debat.